Tarieven

EEN TERUGBLIK

€ 399

kaarsen branden voor overledene

EEN TERUGBLIK

€ 399

Twee uur fotografie
Inclusief minimaal 50 digitale bestanden
Zorgvuldig nabewerkt

EEN DIERBARE HERINNERING

€ 599

sfeerfoto verdriet

EEN DIERBARE HERINNERING

€ 599

Drie uur fotografie
Inclusief minimaal 100 digitale bestanden
Zorgvuldig nabewerkt
Slideshow met uitgelichte foto's en muziek

HET HELE VERHAAL

€899

sfeerfoto uitvaart verdriet

HET HELE VERHAAL

€899

Vijf uur fotografie
Inclusief minimaal 300 digitale bestanden
Zorgvuldig nabewerkt
Slideshow met uitgelichte foto's en muziek
Inclusief fotoalbum 20x20

Opbaren


Is jullie geliefde thuis opgebaard en willen jullie hier graag foto's van? Of willen jullie graag foto's van het sluiten van de kist waarbij jullie afscheid nemen? Is dit op een andere dag dan de dag van de uitvaart? Ook hiervoor kom ik graag bij jullie thuis om dit op een integere en liefdevolle manier vast te leggen.

Professionele fotograaf of amateur fotograaf?


Soms weerhoudt het mensen een professionele fotograaf te benaderen omdat er wel een familielid of vriend is die ook wel leuke foto's maakt, oftewel een amateur fotograaf. Wat is het verschil tussen deze twee, behalve het tarief?


Een uitvaart vindt meestal plaats in een kerk of uitvaartcentrum. Het daglicht is hier vaak beperkt waardoor het licht niet optimaal is (weinig licht, lamp licht). Flitsen is niet wenselijk dus is het belangrijk om een zeer goede camera en verschillende lichtsterke lenzen te hebben. De gemiddelde amateurfotograaf heeft dit niet dus zal de kwaliteit van de foto's ook niet goed zijn (te donker, niet scherp, korrelig).


Ook is de amateurfotograaf vaak een familielid of vriend dus persoonlijk betrokken bij het verlies van de overleden persoon. Doordat de professionele fotograaf meer op afstand staat en geen emotionele band met de familie heeft zal het voor hem/haar makkelijker zijn om goede foto's te maken. Bovendien is de uitvaartfotograaf gespecialiseerd in zijn- of haar vakgebied en weet dan ook precies wat de bedoeling is en hoe er goede foto's tot stand komen.

Extra informatie


Wil je graag jullie wensen bespreken en weet je niet zeker welk pakket daar passend bij is? Neem dan vooral even contact op, dan zullen we dit samen doornemen.


Verzekering

Er bestaat een vergoeding voor een uitvaartfotograaf vanuit de uitvaartverzekering. Veel mensen weten dit niet, daarom zal ik het kort toelichten:


Kapitaalverzekering

Keuzevrijheid: volledig

Bij een kapitaalverzekering mogen de nabestaanden zelf bepalen waar ze het geld van de verzekering voor gebruiken. Er is dus volledige vrije keuze wat betreft de besteding van het uitgekeerde bedrag.


Sommenverzekering

Keuzevrijheid: groot, maar raadpleeg voorwaarden

Bij een sommenverzekering vergoedt de uitvaartverzekeraar de kosten voor zaken rondom de uitvaart. De dekking is alleen bedoeld voor de uitvaart en niet voor randzaken. U kunt informeren of de kosten van de uitvaartfotograaf ook worden gedekt.


Naturaverzekering

Keuzevrijheid: geen tot beperkt

Bij een naturaverzekering is vooraf een vast pakket aan producten en diensten verzekerd voor de crematie of begrafenis. De kans is zeer klein dat hier ook de kosten van een uitvaartfotograaf bij zitten.


Combinatieverzekering

Keuzevrijheid: gedeeltelijk

Een combinatieverzekering kenmerkt zich door gedeeltelijke keuzevrijheid. Een deel van de dekking is op basis van een kapitaaluitkering. Een ander deel is in natura verzekerd. Het vrij besteedbare deel kan door de nabestaanden zelf worden ingevuld voor het bekostigen van de uitvaartfotograaf.

Fotoalbum


Graag maak ik voor jullie een fotoalbum zodat je in alle rust de dag nog eens kan terugkijken.

Een standaard album (28x19) bevat 26 pagina's. Deze wordt op hoge kwaliteit afgedrukt in een professionele afdrukcentrale. Naast de standaard 26 pagina's is het mogelijk om, tegen betaling, extra pagina's aan het album toe te voegen. Liever een ander formaat album? In overleg is vrijwel alles mogelijk.


1 album: € 99

2 albums: € 159

3 albums: € 209


Dit zijn identieke albums. Vaak willen broers/zussen/andere naasten ook graag een album wanneer deze besteld wordt.


FAQ

Hoe kan ik uitvaartfotograafassen boeken?

Via het contactformulier of info@uitvaartfotograafassen.nl
Bellen of whatsappen mag ook altijd: 06-42312221

Werk je alleen in het Noorden?

Nee. De meeste opdrachten komen wel vanuit het Noorden maar ik vind het geen punt om verder te rijden binnen Nederland

Wordt er tijdens het fotograferen bij de uitvaart ook geflitst?

Nee, absoluut niet, dat is bijzonder storend. Mijn apparatuur bestaat o.a. uit lichtsterke lenzen en twee professionele body's. Hierdoor heb ik geen flitslicht nodig

Hoe vindt de betaling plaats?

Na de uitvaart ontvang je een factuur. Wanneer deze voldaan is ontvang je de foto's en, afhankelijk van het gekozen pakket, de slideshow en het foto album

Mijn budget is niet toereikend

Mocht je mij graag willen uitnodigen voor de uitvaart van jullie geliefde maar het echt niet kunnen betalen, stuur me dan gerust een mailtje. We komen er samen vast wel uit

Ik zou graag iets anders willen dan de beschreven pakketten

Helemaal goed, alles is mogelijk. Neem vooral contact met me op, dan kunnen we dit overleggen